Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

Bidon Shiva 750 cc

Tacx bidon shiva 750 cc bedrukken? creëer uw eigen bidon!

Tacx bidon Shiva 750 cc is een kwaliteitsbidon die uw naambekendheid moeiteloos zal vergroten. Bidon Shiva, ontworpen in uw huisstijl, bedrukt met uw logo geeft uw merk een sportief imago! 

 • - Hoogwaardige kwaliteit, met een krachtig design.
 • - Gemaakt van recyclebaar kunststof.
 • - Gebruiksvriendelijk, goed inknijpbaar, grote vulopening, vaatwasser-proof.
 • - In meerdere kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar.
 • - Draaidop met afsluitbare trektuit, opvallende driekantige vorm voor extra grip.
 • - Groot drukoppervlak, 360 graden rondom, 100 x 235,5 mm en 25 x 235,5 mm.

ontwerp samen met binq promotions uw bedrukte bidon met logo

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang onze scherpe prijsopgave. Stuur ons uw logo of ander artwork, op basis van uw wensen ontwerpen wij uw bidon. Door middel van digitale productpresentaties krijgt u een perfect beeld van de bedrukte bidon met uw logo in uw huisstijl. Graag eerst de kwaliteit ervaren? Geen probleem! Vraag ons om een gratis sample! 

Onderstaande prijzen zijn all in! Geen bijkomende kosten, behalve BTW.

Meer details

€ 2,01

TACX BIDON SHIVA PERSONALISEREN

Tacx bidon Shiva 750cc is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Door de bidon, de dop en de trektuit qua kleuren met elkaar te combineren creëert u, uw unieke bidon die aanstuit op uw huisstijl. Tegen meerprijs kunt u uiteraard ook uw eigen bidon te produceren in uw eigen PMS bedrijfskleuren. 

TACX BIDON SHIVA BEDRUKKEN

Wanneer u de juiste kleursamenstelling van uw bidon heeft, is de volgende stap de bedrukking. De Tacx Shiva bidons zijn 360 graden rondom, in één kleur tot full colour, te bedrukken. Het bedrukken van de bidon wordt gedaan met behulp van de modernste machines en de beste technieken. Uw bedrukking wordt hierdoor optimaal op de bidon geplaatst. Doordat de bidon geheel rondom te bedrukken is, heeft u de beschikking over een groot drukoppervlak. Hierdoor zal uw bedrukte bidon met logo altijd goed opvallen. 

Tacx bidon Shiva bedrukken in een kleine oplage

De Shiva bidon is zeer goedkoop met uw logo te bedrukken. Ook is de bedrukking in een kleine oplage mogelijk. Al vanaf 300 stuks. Hierbij wordt uw bidon door Tacx, in eigen beheer, bedrukt. Hierbij zijn 2 drukkleuren het maximale aantal. Vanaf 500 stuks kunt u uw Shiva bidon full colour bedrukken.

Tacx bidons Shiva in een kleinere oplage bedrukken

Wanneer u een kleinere oplage dan 300 stuks nodig heeft, of u wenst meer dan 2 drukkleuren voor u bestelling van 300 stuks, dan kunnen wij voor u de bidons bedrukken. Dit doen wij al vanaf een oplage van 100 stuks. Informeer naar de mogelijkheden om uw bidons door ons te laten bedrukken. 

TACX BIDON SHIVA BESTELLEN  

Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt een scherpe prijsopgave. Stuur ons uw logo, op basis van uw wensen ontwerpen wij uw bedrukte Tacx bidon Shiva in uw huisstijl en met uw bedrukking. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp kunt u de bidons simpel bestellen door uw keuze aan ons door te geven. Circa 10 tot 15 werkdagen na goedkeuring van de officiële drukproef heeft u de bedrukte Shiva bidons in huis. Spoedorders zijn mogelijk. 

Wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op, telefonisch via +31 (0)26 795 05 26 of per e-mail: info@binqpromotions.nl. 

 • Beschikbare kleuren: 18 verschillende kleuren, tegen meerprijs ook eigen PMS kleuren mogelijk.
 • Inhoud: 750 cc.
 • Hoogte: 254 mm.
 • Diameter: 74 mm.
 • Materiaal: zacht polyethyleen.
 • Bedrukbaar oppervlak: 100 x 235,5 mm en 25 x 235,5 mm.
 • Levertijd: circa 10 - 15 werkdagen, na goedkeuring drukproef.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE