Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions

 

Over ons

Wij zijn een kwaliteitsgerichte leverancier van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Onze website bevat een greep uit onze totale aanbod. Deze selectie is gebaseerd op de kwaliteit van de producten, de personalisatiemogelijkheden en de effectiviteit in het gebruik als relatiegeschenk of promotioneel product. Op onze website vindt u tevens de link naar onze  productdatabase, welke momenteel uit meer dan 50.000 producten bestaat. Uiteraard is het ook mogelijk om ons een zoekopdracht te geven. Dit kan voor een specifiek product zijn maak ook voor het uitwerken van een compleet concept voor uw promotieactiviteiten. Ook voor Custom Made producten bent u bij ons aan het juiste adres. Naast onze brede collectie vinden wij service, flexibiliteit en snelheid erg belangrijk. Op deze basis schakelen wij al jaren succesvol met onze gespecialiseerde partners.

Een kwalitatief goed product is één, het product zodanig aanpassen zodat deze naadloos aansluit op uw huisstijl is net zo belangrijk. Wij adviseren u graag. Door middel van digitale voorbeelden krijgt u een perfect beeld hoe het product eruit kom te zien in uw huisstijl en met uw logo en/of artwork. Uiteraard is het ook mogelijk om samples van het product te ontvangen. Onze dienstverlening kenmerkt door de volgende elementen: meedenken, adviseren en het bieden van maatwerk. Dit om uw boodschap zo goed en zo origineel mogelijk over te brengen.

Een glimlach op het gezicht van de ontvanger dankzij uw mooie geschenk, daar zorgt BINQ Promotions reeds jaren voor. Uw geschenk wordt veelvuldig door de ontvanger gebruikt, uw boodschap blijft hangen.

 

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 026 - 795 05 26 of info@binqpromotions.nl

 

 


OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE