Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Lanyard

bedrukte Lanyard / keycord met logo als promotie artikel?

Een lanyard ook wel keycord genoemd, is niet meer weg te denken als het gaat om give-aways. Het is een functioneel product, handig om sleutels, mobiele telefoon maar ook toegangspassen aan te hangen. Uw bedrijfsnaam of logo komt keer op keer onder de aandacht.

De lanyard is van polyester en heeft een kunststof gesp waardoor deze makkelijk is in gebruik. Tevens is de lanyard voorzien van een karabijnhaak en vanzelfsprekend ook een veiligheidssluiting.

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen lanyard met logo, bedrijfsnaam of andere reclametekst. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen gratis uit in creatieve digitale productpresentaties zodat u een perfect beeld krijgt van het product in uw huisstijl. Geen nare verrassingen achteraf!

Onderstaande prijs is ter indicatie- vanaf- en/of adviesprijs. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor exacte prijzen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en zien welke scherpe prijzen wij hanteren.

€ 0,59
  • Lengte: 80 cm
  • Breedte: 2,5 cm
  • Gewicht: 30 gram
  • Drukformaat: 18 x 250 mm en 20 x 15 mm

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE