Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Lippenbalsem | parabenen vrij

Bedrukte lippenbalsem met logo als relatiegeschenk of promotie artikel? 

Wanneer u lippenbalsem laat bedrukken met uw logo heeft u een functioneel product dat overal mee naartoe wordt genomen. Uw reclameboodschap blijft het hele jaar door onder de aandacht.

Deze lippenbalsem heeft een inhoud van 4,8 gram en is parabenen vrij. De bedrukking kan rondom aangebracht worden. Uw logo of reclame tekst kan zowel in 1 als in full colour worden gedrukt. Houder is in diverse kleuren leverbaar. Levertijd is circa 3 weken na goedkeuring drukproef.

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw lippenbalsem, zonder parabenen, met uw reclameboodschap. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Dit werken wij uit in creatieve productpresentatie om u een perfect beeld te geven van de lippenbalsem in uw huisstijl.

Onderstaande prijzen zijn adviesprijzen inclusief bedrukking, doch exclusief instelkosten a 59,- per kleur, transportkosten en BTW. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor exacte prijzen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en zien welke scherpe prijzen wij hanteren.

Meer details

€ 0,66

   • Inhoud: 4,8 gram
  • Afmeting: Ø 19 x 69 mm
  • Materiaal: lippenbalsem parabenen vrij

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE