Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Lippenbalsem | parabenen vrij & UV bescherming

Bedrukte lippenbalsem als relatiegeschenk of promoie artikel?

Wanneer u lippenbalsem laat bedrukken met uw logo heeft u een functioneel product dat overal mee naartoe wordt genomen. Uw reclameboodschap blijft het hele jaar door onder de aandacht.

De lippenbalsem is parabenen vrij en biedt UV bescherming, spf 20. De bedrukking komt op de houder. Uw logo kan worden bedrukt in 1 kleur tot full colour bedrukking. De levertijd is ca. 3 weken naar goedkeuring van de drukproef.

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen lippenbalsem in uw huisstijl met uw logo. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen gratis uit in creatieve digitale productpresentaties zodat u een perfect beeld krijgt van het product in uw huisstijl.

Onderstaande prijzen zijn adviesprijzen inclusief bedrukking. Doch exclusief instelkosten a € 59,- per kleur, transportkosten en BTW. Er kunnen geen rechten worden ontleend Voor exacte prijzen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en zien welke scherpe prijzen wij hanteren.

€ 0,89
  • Inhoud: 4,8 gram
  • Afmeting: Ø 19 x 69 mm

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE