Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Foto mok

Bedrukte mokken met logo als relatiegeschenk of promotie artikel?

Mokken bedrukken helpt u moeiteloos met het vergroten van uw naamsbekendheid. Uw eigen mok bedrukt met logo of andere uiting van reclame is een uniek en praktisch relatiegeschenk wat voor lange tijd door de ontvanger gebruikt zal worden.

Deze mok van 270 ml is speciaal gemaakt voor fotokwaliteit bedrukkingen op te plaatsen. De Fotomok heeft een maximaal drukformaat van 10 x 8 cm welke links en/of rechts van het oog geplaatst kan worden. Het is ook mogelijk om de foto rondom de mok te bedrukken, het formaat is dan maximaal 22 x 8 cm.

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen bedrukte fotomok. Vraag een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen uit in creatieve digitale productpresentaties zodat u een perfect beeld krijgt van het product in uw huisstijl.

Onderstaande prijs is de adviesverkoopprijs, exclusief bedrukking. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor exacte prijzen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en zien welke scherpe prijzen wij hanteren. 

€ 2,99
  • Inhoud: 270 ml
  • Lengte: 9,1 cm
  • Diameter: 8 cm
  • Gewicht: 354 gram
  • Materiaal: Keramiek

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE