Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

Wingclip

WINGclip als uw bedrukte paperclip met logo bestellen? 

De Wingclip als uw bedrukte paperclip met logo, bedrijfsnaam of andere uiting van reclame is een goede manier om de attentiewaarde van uw correspondentie te vergroten. Door de Wingclips te bedrukken of te graveren geeft u uw correspondentie dat beetje extra om op te vallen. De ervaring leert dat de bedrukte paperclips met logo niet snel worden weggegooid, deze worden hergebruikt, zo blijft u onder de aandacht. 

Wingclips

 • - De Wingclip is verkrijgbaar in 5 verschillende vormen, standaard bedrukt op beide zijden.
 • - Gratis verpakt per ca. 250 stuks in een handige, biologisch afbreekbare, bureaudoos.
 • - Bureaudoos tegen meerprijs te bedrukken, ook andere verpakkingen mogelijk.
 • - Minimale bestelhoeveelheid is 1.000 stuks (gravure), 2.500 stuks (bedrukking).
 • - Levertijd ca. 15 werkdagen na goedkeuring drukproef. Spoedorders zijn mogelijk. 
 •  
Onderstaande prijzen zijn advies verkoopprijzen, per 1.000 stuks, exclusief instelkosten.
Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang onze zeer scherpe prijsopgave met hoge kortingen op de adviesprijs. Nergens goedkoper!

Meer details

€ 190,20

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen bedrukte of gegraveerde Wingclips.  

Stuur ons uw logo of ander artwork en wij ontwerpen de Wingclips voor u. U ontvangt gratis digitale presentaties waarbij u kunt aangeven wat wel en niet uw wens is. Op deze manier krijgt u een perfect beeld van uw bedrukte Wingclips of gegraveerde Wingclips. Een combinatie van bedrukken en graveren is ook mogelijk.  

De Wingclip is leverbaar in 5 verschillende modellen. deze zijn:

Wingclips - bedrukte winclips met logo afbeeldingsoverzicht van de verschillende wingclip modellen..

Wingclips bedrukken

De Winclip is het enige model dat standaard op beide zijden wordt bedrukt met hetzelfde logo of artwork. De Wingclip bedrukken kan zowel horizontaal, verticaal als diagonaal. Ook kunt u een verschillende opdruk op de voor- en achterzijden laten plaatsen. 

Wingclips graveren

Naast het bedrukken van de Wingclips kunt u er ook voor kiezen om uw paperclips te personaliseren door middel van een gravure. Het graveren geeft de paperclip een luxe uitstraling. De Wingclip kan aan één zijde worden gegraveerd. Optioneel kunt u de andere zijde bedrukken. Wilt u graag zien hoe uw clip met gravure eruit komt te zien? Vraag ons om een digitale presentatie! 

 

Wingclips bestellen

Het bestellen van paperclips gaat erg eenvoudig. U begint met het aanvragen van een offerte. Wij sturen u een zeer scherpe prijsopgave. Wanneer u ons uw logo of andere afbeelding stuurt ontvangt u van ons een digitale presentatie van de paperclip met uw bedrukking of gravure. Op deze wijze heeft u een perfect beeld hoe uw bedrukte paperclips met uw logo eruit komen te zien. 

U kiest het model dat u het meest aanspreekt en geeft dit aan ons door. U ontvangt van ons de officiële drukproef waar u akkoord op dient te geven voordat u de producten en de bedrukking van de paperclip van start gaat. Na circa 3 weken heeft uw bedrukte Wingclips in huis. De bedrukte Wingclips worden gratis verpakt in een handige bureaudoos met wikkel. Zie tabblad verpakkingen voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden. 

Heeft u de Wingclip snel nodig? Met onze spoed service wordt u bestelling, tegen meerprijs, met een VIP behandeling door het productieproces begeleid. Binnen 5 werkdagen, na goedkeuring drukproef, wordt u bestelling verzonden. 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: +31 (0)26 - 795 05 26, of per e-mail: info@binqpromotions.nl 

Wingclip, bedrukte paperclip met logo. Bestel u bedrukte Wingclip paperclips met logo goedkoop bij BINQ Promotions. Goedkoop bedrukken vanaf een kleine oplage. Gratis bezorging.

 • Afmeting: Afhankelijk van model, basismodel: 14 x 29 mm.
 • Materiaal: RVS.
 • Drukformaat: Afhankelijk van model, basismodel: 22 x 24 mm.
 • Bedrukbaar oppervlak: voorzijde en achterzijde.
 • Cappaciteit: 18 pagina's
 • Levertijd: 15 werkdagen, na goedkeuring drukproef. Spoed levering mogelijk.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten

Markclip
€ 117,95
Markclip
Markclip
€ 117,95
aXionclip
€ 201,60
aXionclip aXionclip
aXionclip
€ 201,60
Cornerclip
€ 54,25
Cornerclip
€ 54,25

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE