Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

Markclip

Markclip originals als uw Bedrukte paperclips met logo bestellen? 

 • - De Markclip Original is beschikbaar in één model.
 • - Personalisatie d.m.v. bedrukking of gravure.
 • - Verpakt per ca. 200 stuks in een handige, biologisch afbreekbare, bureaudoos. 
 • - Bureaudoos tegen meerprijs te bedrukken, ook andere verpakkingen mogelijk. 
 • - Minimale bestelhoeveelheid is 1.000 stuks. 

Offerte, ontwerp & sample

Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt:

 • - Zeer scherpe prijsopgave, nergens goedkoper!
 • - Gratis digitale presentaties van de bedrukte paperclips ontworpen met uw logo.
 • - De Markclip Original, of andere modellen testen? Vraag ons om een gratis sample!
 •    

Onderstaande prijzen zijn advies verkoopprijzen, per 1.000 stuks exclusief instelkosten. Vraag een offerte aan en ontvang onze scherpe prijsopgave. Nergens goedkoper!

Meer details

€ 117,95

goedkoop en snel bedrukte markclip paperclips met logo bestellen doet u bij binq promotions!

Een bedrukte paperclip met logo, bedrijfsnaam of andere uiting van reclame is een goede manier om de attentiewaarde van uw correspondentie te vergroten. Het geeft uw brieven, offertes e.d. net dat beetje extra. De ervaring leert dat de bedrukte paperclips met uw logo niet snel al worden weggegooid, deze worden hergebruikt. Zo blijft u onder de aandacht.

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen Markclips. De Markclip kan zowel worden bedrukt als gegraveerd. De Markclips blijven mooi en sterk, ook na langdurig en veelvuldig gebruik.

Markclips BEDRUKKEN

De Markclip is het originele model waar de promotionele bedrukte paperclips mee begonnen is. De originele Markclip  kan voorzien worden van elke door u gewenste opdruk. Bedrukking met of zonder raster tot maar liefst zes kleuren. Gecompliceerde, meerkleurige motieven kunnen met de speciale druktechniek probleemloos worden uitgevoerd. 

Markclips GRAVEREN

Naast het bedrukken van de Markclip kunt u er ook voor kiezen om uw paperclips te personaliseren door middel van een gravure. Het graveren geeft de paperclip een luxe uitstraling. Wilt u graag zien hoe uw clip met gravure eruit komt te zien? Vraag ons om een digitale presentatie! 

Markclip VERPAKKINGEN  

De Markclips worden gratis geleverd in een handzame bureaudoos met een inhoud van circa 200 stuks. Zo heeft iedereen binnen uw organisatie de bedrukte paperclips altijd bij de hand. U kunt, tegen een meerprijs, deze bureaudoos bedrukken. Tevens is het mogelijk om verschillende geschenkverpakkingen te bestellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Markclips BESTELLEN

Het bestellen van paperclips gaat erg eenvoudig. U begint met het aanvragen van een offerte. Wij sturen u een zeer scherpe prijsopgave. Wanneer u ons uw logo of andere afbeelding stuurt ontvangt u van ons een digitale presentatie van de paperclip met uw bedrukking of gravure. Op deze wijze heeft u een perfect beeld hoe uw bedrukte paperclips met uw logo eruit komen te zien. 

U kiest het model dat u het meest aanspreekt en geeft dit aan ons door. U ontvangt van ons de officiële drukproef waar u akkoord op dient te geven voordat u de producten en de bedrukking van de paperclip van start gaat. Na circa 3 weken heeft uw bedrukte Markclips in huis. 

Heeft u de Markclips snel nodig? Met onze spoed service wordt u bestelling, tegen meerprijs, met een VIP behandeling door het productieproces begeleid. Binnen 5 werkdagen, na goedkeuring drukproef, wordt u bestelling verzonden. 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: +31 (0)26 - 795 05 26, ons email adres is info@binqpromotions.nl 

 • Afmeting: 12 x 28 mm.
 • Materiaal: RVS.
 • Drukformaat: 10 x 10 mm.
 • Bedrukbaar oppervlak: voorzijde.
 • Levertijd: 15 werkdagen, na goedkeuring drukproef. Spoed levering mogelijk.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten

Wingclip
€ 190,20
Wingclip Wingclip
Wingclip
€ 190,20
aXionclip
€ 201,60
aXionclip aXionclip
aXionclip
€ 201,60
Cornerclip
€ 54,25
Cornerclip
€ 54,25

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE