Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

Prodir DS4

Bedrukte Prodir DS4 balpennen met logo als relatiegeschenk of promotie artikel?

Met de bedrukte Prodir DS4 pennen heeft u een fantastisch promotioneel product in handen. De Prodir DS4 heeft een verzorgd en minimalistisch design. Door de diversiteit aan materialen biedt de DS4 vele mogelijkheden om een persoonlijk karakter te genereren die naadloos aansluit op uw huisstijl. Daarnaast heeft de Prodir DS4 ruim voldoende ruimte voor bedrukkingen op diverse drukposties.

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen Prodir DS4 pen met logo.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen gratis uit in creatieve digitale productpresentaties zodat u een perfect beeld krijgt van het product in uw huisstijl.

Onderstaande prijzen zijn adviesprijzen, per stuk, basismodel, exclusief personalisatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor exacte scherpe prijsopgave vraag een vrijblijvende offerte aan en zie welke scherpe prijzen wij hanteren.

Meer details

€ 1,22

Prodir DS4 pennen, kleurenoverzicht om uw Prodir pennen te personaliseren. Kies een van de kleuren en bestel deze voordelig en snel bij BINQ Promotions.

 

 

  • Pen type: balpen.
  • Inktkleuren: blauw en zwart
  • Schrijflengte: 5 kilometer.
  • Levertijd: ca. 15 - 20 werkdagen na goedkeuring drukproef
  • DS4 -
    Product Data Sheet

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Prodir DS4 pennen personaliseren

Prodir DS4 pennen personaliseren, overzicht van de personalisatie mogelijkheden. Goedkoop gepersonaliseerde Prodir DS4 pennen bestellen doe je bij BINQ Promotions!

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE