Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Prodir DS5

bedrukte prodir DS5 pen met logo als relatiegeschenk of promotie artikel?

De Prodir DS5 is een futuristische pen bij uitstek. Met een excentrieke clip is dit een ware aandachtstrekker. Een fraaie optie is bijvoorbeeld om de cap over de clip transparant te houden om hier een full colour papieren (foto) inlay in te plaatsen.

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen Prodir DS5 pen met logo.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen gratis uit in creatieve digitale productpresentaties zodat u een perfect beeld krijgt van het product in uw huisstijl.

Onderstaande prijzen zijn adviesprijzen, per stuk, basismodel, exclusief personalisatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor exacte scherpe prijsopgave vraag een vrijblijvende offerte aan en zie welke scherpe prijzen wij hanteren.

Meer details

€ 0,84

Prodir DS5 balpennen, kleurenoverzicht van de DS5 pennen van het merk Prodir. Bestel uw Prodir DS5 pennen bij BINQ Promotions, snel goedkoop gratis ontwerp sample en verzending.

 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Prodir DS5 pennen personaliseren

Prodir DS5 pennen personaliseren. De personalisatie opties, laat BINQ Promotions uw Prodir DS5 balpen personaliseren snel goedkoop.

 

 

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE