Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Prodir DS7

Bedrukte Prodir DS7 pen met logo als relatiegeschenk of promotie artikel?

Met een Prodir pen heeft u een fantastisch product in handen. De Prodir DS7 een waardevolle, tijdloze balpen met innovatief mechanisme en een brede clip. De DS7 balpen heeft de Promotional Gift Award gewonnen.

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen bedrukte Prodir DS7 pen met logo.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen gratis uit in creatieve digitale productpresentaties zodat u een perfect beeld krijgt van het product in uw huisstijl.

Onderstaande prijzen zijn adviesprijzen, per stuk, basismodel, exclusief personalisatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor exacte scherpe prijsopgave vraag een vrijblijvende offerte aan en zie welke scherpe prijzen wij hanteren.

Meer details

€ 1,07

Prodir DS7 balpen

Prodir DS7 balpen overzicht van de kleuren DS7 pennen plus de drukknop opties.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Prodir DS7 pennen personaliseren

Prodir DS7 pennen personaliseren, overzicht van de verschillende personalisatie mogelijkheden. Gepersonaliseerde Prodir DS7 balpennen bestellen? BINQ Promotions! Snel goedkoop gratis ontwerp sample en bezorging

 

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE