Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Prodir ES2

Bedrukte prodir ES2 pen met logo als relatiegeschenk of promotiepen?

Prodir pennen zijn de kwaliteitspennen onder de promotionele pennen. Het schrijfcomfort en de jumbo inktvulling zorgen ervoor dat de ontvanger met veel plezier en voor lange tijd gebruikt maart van uw Prodir pen met logo. Prodir pennen kenmerken zich verder door de vele personalisatiemogelijkheden en drukposities. Met de door u ontworpen Prodir ES2 pen, heeft u een fantastisch product om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen en te houden. 

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen Prodir ES2 pen met logo.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen gratis uit in creatieve digitale productpresentaties zodat u een perfect beeld krijgt van het product in uw huisstijl. Wilt u eerst de kwaliteit van de Prodir ES2 ervaren? Dat kan, vraag geheel vrijblijvend een sample aan!

Onderstaande prijzen zijn adviesprijzen, per stuk, basismodel, exclusief personalisatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor exacte scherpe prijsopgave vraag een vrijblijvende offerte aan en zie welke scherpe prijzen wij hanteren.

€ 1,11
  • ES2 -
    Product Data Sheet

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE