Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Prodir DS3 balpennen

Bedrukte Prodir DS3 balpen als relatiegeschenk of promotie artikel?

Met een Prodir DS3 balpennen heeft u letterlijk een fantastisch product in handen. De Prodir DS3 balpen is een moderne klassieker van topkwaliteit, Swiss Made! Zeer goed te personaliseren. Uw bedrukking kan op zowel op de houder als op de clip. Met een bedrukte Prodir DS3 pennen laat u een professionele indruk achter! 

Goedkoop bedrukte Prodir DS3 balpennen bestellen doet u bij BINQ Promotions!

 • - Gratis digitale ontwerpen van de Prodir DS3 in uw huisstijl met opdruk. 
 • - Gratis samples.
 • - Gratis verzending, bezorging op één adres in Nederland of België.
 •   

Onderstaande prijzen zijn adviesprijzen, per stuk, basismodel, exclusief personalisatie en BTW. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een exacte zeer scherpe prijsopgave met hoge kortingen op de adviesprijs. Nergens goedkoper! 

Meer details

€ 0,65

Prodir DS3 pennen

Prodir DS3 balpennen bedrukken kleuren overzicht, bedrukte DS3 pennen mix en match de kleuren. Uitvoeringen Polished, mat, transparant, slver, glossy varnish en frosted. De Prodir DS3 TFA, TDD, FPP, PPP, TPP, TMM, TOO, TTT, TFF, TEE, TAA, TPC, TMS, TFS, TTC, TVV, TVS zijn allen mogelijk te bestellen ontworpen met uw logo.

De kenmerken van Prodir DS3 pennen

 • - Balpen met twist sluiting van topkwaliteit, Swiss Made
 • - Gepatenteerde Floating Ball schrijfsysteem voor vloeiend en vlekkeloos schrift.
 • - Jumbo inktvulling, blauw of zwart, schrijflengte 5 km. 
 • - Zeer goed te personaliseren. Kleuren en materiaalsoorten zijn te combineren, optioneel met metalen punt en/of gekleurd ringetje in de clip. 
 • - Bedrukken vanaf een kleine oplage, 500 stuks. Opdruk op verschillende posities mogelijk. 
 • - Levertijd ca. 15 werkdagen, na goedkeuring drukproef. 
 •   

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen bedrukte Prodir DS3 balpennen

In het bovenstaande schema staan de verschillende kleuren en uitvoeringen waaruit u kunt kiezen. De verschillende pen onderdelen kunt u ook combineren. Wilt u uw eigen PMS kleur gebruiken als kleur van de pen? Dit is al mogelijk vanaf 5.000 stuks. Geef ons uw wensen door en bij maken voor u gratis en vrijblijvend een digitale presentatie van de Prodir DS3 balpen in uw gewenste ontwerp voorzien met uw gewenste opdruk. Uiteraard kunt u ons ook vragen om verschillende creatieve presentaties te maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij werken uw wensen gratis en vrijblijvend uit in creatieve digitale ontwerpen zodat u een perfect beeld krijgt van de bedrukte Prodir DS3 pen met logo opdruk in uw huisstijl.

Waarom Prodir DS3 pennen bestellen bij BINQ Promotions?

 • - Gratis digitale ontwerpen voor een perfect beeld van de bedrukte Prodir DS3 pennen in uw huisstijl met opdruk.
 • - Gratis sample zodat u de kwaliteit kunt beoordelen
 • - Gratis drukproef
 • - Bedrukken in grote of kleine oplage
 • - Snelle levertijden
 • - Gratis verzending, bezorging op één adres in Nederland of België.
 • - Goedkoop, altijd de meest scherpe prijzen nergens goedkoper
 • - Grafische hulp, persoonlijk advies en goede service 
 •    

Heeft u vragen over Prodir DS3 pennen, het bedrukken daarvan of heeft u speciale wensen of ideeën? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Ons telefoonnummer is 026 - 795 05 26 of per e-mail: info@binqpromotions.nl 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Prodir pennen personaliseren

Prodir DS3 pennen personaliseren, overzicht van de personalisatie mogelijkheden om uw Prodir DS3 balpen te personaliseren.

 

Prodir DS3 pennen bedrukken

Prodir DS3 pennen bedrukken, de drukposities, aantal opdruk kleuren en maximale formaat van de bedrukking. Een bedrukte Prodir DS3 pen met logo is een ideaal promotiemiddel.

Bovenstaande afbeelding laat zien op welke posities de Prodir DS3 pennen te bedrukken zijn. Tevens wordt hierbij aangegeven wat het maximale drukformaat en de maximale aantal drukkleuren die gebruikt kunnen worden. Wil u graag zien of uw logo goed uitkomt, stuur ons uw logo en wij sturen u een presentatie van de pen voorzien met opdruk. 

Hoe kan ik mijn logo versturen?

Uw logo of ander artwork kunt u sturen naar info@binqpromotions.nl, indien het bestand meer dan 4 MB is kunt u ook gebruik maken van Wetranfer.com om het bestand te versturen. 

 

Gerelateerde producten

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE