Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Prodir DS3.1

Bedrukte Prodir DS3.1 pen met logo als Promotie- of relatiegeschenk?

Met een pen van Prodir heeft u een fantastisch product in handen. De Prodir DS3.1 is het vervolg model van de DS3. Met aandacht voor design en eigen identiteit heeft u een ruime keuze in personalisatie en bedrukkingsopties. Met een bedrukte Prodir DS3.1 pen laat u een professionele indruk achter! 

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen Prodir DS3.1 pen met logo.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen gratis uit in creatieve digitale ontwerpen zodat u een perfect beeld krijgt van de bedrukte Prodir DS3.1. met uw logo in uw huisstijl. Uiteraard ontvang u ook een gratis sample!

Onderstaande prijzen zijn adviesprijzen, per stuk, basismodel, exclusief personalisatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor exacte scherpe prijsopgave vraag een vrijblijvende offerte aan en zie welke scherpe prijzen wij hanteren.

Meer details

€ 0,84

Prodir DS3.1 pennen - goedkoop bedrukte Prodir DS3.1 pennen bestellen in uw huisstijl? Laat uw Prodir pennen ontwerpen door BINQ Promotions. Snel goedkoop gratis ontwerp sample en verzending. Topkwaliteit voor scherpe prijzen bij BINQ is Prodir altijd in de aanbieding!

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Prodir DS3.1 pennen personaliseren

Prodir DS3.1 pennen personalisren, een overzicht van de personalisatie mogelijkheden voor de Prodir DS3.1 balpennen. 

 

Prodir DS3.1 pennen bedrukken 

Prodir DS3.1 pennen bedrukken - overzicht drukposities, maximaal aantal kleuren bedrukking en maximaal opdruk oppervlakte

 

 

De bovenstaande afbeelding geeft een overzicht hoe de Prodir DS3.1. pennen zijn te bedrukken. Bij de verschillende drukposities wordt tevens het maximale drukoppervlak aangegeven en de maximaal aantal drukkleuren. Wilt u graag zien of uw logo of ander artwork mooi uitkomt op de Prodir DS3.1. pen? Stuur ons uw logo en u ontvang van ons een digitale prestatie. 

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE