Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Prodir ES1 | Premium

Bedrukte Prodir ES1 pen met logo als relatiegeschenk of promotie artikel? 

Met de pennen van Prodir heeft u een fantastisch product in handen. De ES1 heeft een driehoeksvormige houder waardoor de pen comfortabel aanvoelt. Hierdoor is de pen ook op verschillende posities bedrukbaar. Met de ES1 Premium heeft u een pen in de kleur van uw huisstijl. De ideale pen om uw eigen identiteit te creëren.

De ES1 heeft een minimale bestelhoeveelheid van 25.000 stuks.

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen Prodir ES1 Permium pen met logo.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen gratis uit in creatieve digitale productpresentaties zodat u een perfect beeld krijgt van het product in uw huisstijl.

Onderstaande prijzen zijn adviesprijzen, per stuk, basismodel, exclusief personalisatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor exacte scherpe prijsopgave vraag een vrijblijvende offerte aan en zie welke scherpe prijzen wij hanteren.

€ 0,41

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE