Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Tissuebeker

Tissuebeker met uw logo als relatiegeschenk of promotie artikel?

De tissuebeker is gevuld met 70 tissues en heeft een afmeting van Ø 12 x 13 cm. De tissue beker wordt full colour bedrukt met uw logo, bedrijfsnaam of andere uitingen van reclame. Dit maakt de tissuebeker een origineel relatiegeschenk.

  • - De tissuebeker leent zich uitstekend voor allerlei reclame bedrukkingen.
  • - Grote zichtbaarheid op een multifunctioneel en praktisch product.
  • - Tissues worden door iedereen het hele jaar door gebruikt, uw promotie blijft hierdoor het hele jaar onder de aandacht.
  •  

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen originele tissuebeker met full colour bedrukking. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen gratis uit in creatieve digitale productpresentaties zodat u een perfect beeld krijgt van het product in uw huisstijl.

Onderstaande prijzen zijn adviesprijzen inclusief full colour bedrukking. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor exacte prijzen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en zien welke scherpe prijzen wij hanteren.

€ 1,55

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE