Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Bidon Splash - 500 cc

Bedrukte bidon splash met logo als relatiegeschenk of promotie artikel? 

De bidon Splash 500cc ontworpen in uw huisstijl en bedrukt met logo geeft uw merk een sportief imago.

Kenmerken van bidon Splash 500cc:

 • - Hoogwaardige kwaliteit, gebruiksvriendelijk met een sterke vorm.
 • - Gemaakt van recyclebaar kunststof. 
 • - Gebruiksvriendelijk, goed inknijpbaar, grote vulopening, vaatwasser-proof.
 • - Drukdop met afsluitbare trefkop, met bolletjes in de doprand voor extra grip.
 • - In meerdere kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar.
 • - Groot drukoppervlak, 360 graden rondom, 100 x 235,5 mm. 
 •    

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen bidon met logo, bedrijfsnaam of andere uiting van reclame. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen gratis uit in creatieve digitale productpresentaties zodat u een perfect beeld krijgt van het product in uw huisstijl. Geen nare verrassingen achteraf!

Onderstaande prijzen zijn all in! Geen bijkomende kosten, behalve BTW.

Meer details

€ 1,22

TACX BIDON Splash PERSONALISEREN

Tacx bidon Splash 500cc is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Door de bidon, de dop en de trektuit qua kleuren met elkaar te combineren creëert u, uw unieke bidon die aanstuit op uw huisstijl. Tegen meerprijs kunt u uiteraard ook uw eigen bidon te produceren in uw eigen PMS bedrijfskleuren. 

TACX BIDON Splash BEDRUKKEN

Wanneer u de juiste kleursamenstelling van uw bidon heeft, is de volgende stap de bedrukking. De Tacx Splash bidons zijn 360 graden rondom, in één kleur tot full colour, te bedrukken. Het bedrukken van de bidon wordt gedaan met behulp van de modernste machines en de beste technieken. Uw bedrukking wordt hierdoor optimaal op de bidon geplaatst. Doordat de bidon geheel rondom te bedrukken is, heeft u de beschikking over een groot drukoppervlak. Hierdoor zal uw bedrukte bidon met logo altijd goed opvallen. 

Tacx bidon Splash bedrukken in een kleine oplage

De Splash bidon is zeer goedkoop met uw logo te bedrukken. Ook is de bedrukking in een kleine oplage mogelijk. Al vanaf 300 stuks. Hierbij wordt uw bidon door Tacx, in eigen beheer, bedrukt. Hierbij zijn 2 drukkleuren het maximale aantal. Vanaf 500 stuks kunt u uw Splash bidon full colour bedrukken.

Tacx bidons Spash in een kleinere oplage bedrukken

Wanneer u een kleinere oplage dan 300 stuks nodig heeft, of u wenst meer dan 2 drukkleuren voor u bestelling van 300 stuks, dan kunnen wij voor u de bidons bedrukken. Dit doen wij al vanaf een oplage van 100 stuks. Informeer naar de mogelijkheden om uw bidons door ons te laten bedrukken. 

TACX BIDON Splash BESTELLEN  

Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt een scherpe prijsopgave. Stuur ons uw logo, op basis van uw wensen ontwerpen wij uw bedrukte Tacx bidon Splash in uw huisstijl en met uw bedrukking. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp kunt u de bidons simpel bestellen door uw keuze aan ons door te geven. Circa 10 tot 15 werkdagen na goedkeuring van de officiële drukproef heeft u de bedrukte Splash bidons in huis. Spoedorders zijn mogelijk. 

Wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op, telefonisch via +31 (0)26 795 05 26 of per e-mail: info@binqpromotions.nl. 

 • Inhoud: 500 cc
 • Hoogte: 190 mm
 • Diameter: 74 mm
 • Materiaal: zacht polyethyleen
 • Bedrukbaar oppervlak: 100 x 235,5 mm

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE