Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

BINQ Promotions klantenservice voor vragen over relatiegeschenken en promotionele artikelen

Mok met krijtje

Bedrutke mokken met logo als relatiegeschenk of promotieartikel?

Mokken bedrukken helpt u moeiteloos met het vergroten van uw naamsbekendheid. Uw eigen mok bedrukt met logo of andere uiting van reclame is een uniek en praktisch relatiegeschenk wat voor lange tijd door de ontvanger gebruikt zal worden. Hierdoor blijft uw promotie lang onder de aandacht

De mok met krijtje is te bedrukken zowel links als rechts van het oor. Een leuke eigenschap van deze mok is dat de ontvanger zijn eigen naam of bestelling op de mok zetten.

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen bedrukte mok met logo of andere uiting van reclame. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen uit in creatieve digitale productpresentaties zodat u een perfect beeld krijgt van het product in uw huisstijl.

Onderstaande prijzen zijn adviesprijzen, exclusief bedrukking. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor exacte prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.  

€ 1,99
  • Inhoud: 0,3 liter
  • Lengte: 9,5 cm
  • Diameter: 8 cm
  • Gewicht: 354 gram
  • Materiaal: keramiek

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE