Artikel is toegevoegd aan uw mandje
 +31 (0)26 795 05 26

Prodir ES1 | Softtouch

Bedrukte Prodir ES 1 pen met logo als promotie pen?  

Prodir pennen behoren tot de top van de promotiepennen. Deze Zwitserse pennen zijn van zeer hoge kwaliteit, schrijven erg comfortabel en bieden diverse opties om te personaliseren. Een bedrukte Prodir balpen met logo is een fantastisch product om uw bedrijf mee te promoten.  

 

Ontwerp samen met BINQ Promotions uw eigen prodir SOFTTOUCH promotie pen  

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Wij werken uw wensen gratis uit in creatieve digitale productpresentaties zodat u een perfect beeld krijgt van het product in uw huisstijl. Tevens versturen wij u een gratis sample om de pen uit te proberen.

Onderstaande prijzen zijn adviesprijzen, per stuk, exclusief personalisatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Vraag een offerte aan en zie welke kortingen wij hanteren!

Meer details

€ 1,05

Prodir ES 1 SOFTTOUCH Balpen

  • - Houder in driehoeksvorm met rubberen coating, verchroomde drukknop en transparante clip.
  • - Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren
  • - Bedrukking op de clip
  • - Gegarandeerd 3,5 kilometer schoon en vlekkenloos schrift
  •  

Prodir heeft met model ES1 Softtouch een bijzondere balpen gecreëerd. De rubberen coating en de driehoekige vorm van de houder en punt van de pen zorgen ervoor dat de pen erg comfortabel in de hand ligt. Deze pen is op de clip te bedrukken met uw logo. De transparante clip en de verchroomde drukknop zorgen voor mooie details en een exclusieve uitstraling.

 

Personaliseer uw bedrukte prodir pen

Wanneer u bij het tabblad downloaden de Product Data Sheet opent, treft u een overzichtelijke weergave van de personalisatieopties van de Prodir ES1 Softtouch pen. De materiaalsoorten, de kleuren, de posities en het formaat waar u uw bedrukking kunt plaatsten. Op basis van dit overzicht kunt u precies zien wat de personalisatiemogelijkheden zijn.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten

OVER BINQ PROMOTIONS

BINQ Promotions is specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts. Wij zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van producten die bij uw bedrijf passen.

Alle producten die u uitdeelt, of dit nu een pen, paraplu of een prachtige fles wijn is, is een product dat uw boodschap draagt.


Dat is precies de reden dat het zo belangrijk is om goed na te denken over wat u weggeeft en met welk doel u dat doet.
BINQ Promotions begeleidt u hierbij graag.

CONTACT

BINQ Promotions

50.000+ PRODUCTENDATABASE